Het voorjaar komt er aan en dat merk je ook om je heen in de natuur. De zon komt eerder op en het blijft lekker langer licht, de vogeltjes beginnen weer meer te fluiten en daarbij komt ook dat we zin hebben in het betere weer.
Ook hebben we voor de meeste mensen onder ons genoeg van de saaie winterse kleuren, dan hebben we het vooral over zwart.

Voorjaars kleuren en zomer jassen

Heb jij ook zo’n zin in nieuwe frisse kleuren, kleuren die de boel een beetje opfrissen. Je nieuwe outfit en dan hebben we het hier natuurlijk over de nieuwe zomerjassen, jou zomerjas in een leuke frisse kleur of gewoon een mooie basic kleur.
Dat komt mooi uit met het voorjaar en zomer komen de zomerjassen en colberts in verschillende frisse trendy kleuren uit.
Van koele kleuren, basis kleuren, felle kleuren, warme kleuren, frisse pastel kleuren. Je zal veel soorten pastel tinten voor het voorjaar en zomer zien in de kleding/zomerjassen.
Ook zullen de zogenaamde standaard kleuren er ook bij blijven zoals zwart en bruin tussen het zogenaamde frisse kleuren ‘geweld’

Voorjaarskleuren zomerjassen
Het ligt ook aan de omstandigheden en naar welke gelegenheid je gaat met je zomerjas aan.
Ook worden de kleuren leuk gecombineerd met elkaar bij de zomerjassen en colberts, blazers.
De studs zie je ook dit voorjaar en zomer nog steeds op de verschillende zomerjassen zitten, dit geeft een leuk stoer uiterlijk mee en dit met een lichte kleur gecombineerd, bijvoorbeeld op de zogenaamde ‘biker’ jasjes zie je dat de bovenkant bewerkt is met de studs in verschillende soorten studs, zilver, goud of met steentjes.

Voorjaar en zomerkleuren voor je zomerjassen
Linnen in de basis kleuren blijven favoriet van de zomer, maar ook de linnen zomerjas zal in verschillende kleuren te vinden zijn. Imitatie leer en de imitatie suede lederen zomerjassen zijn ook weer van de partij.
Stoer en kort is ook de trend van het moment, ook als het om de zomerjassen gaat. Kittige blazers in felle kleuren, maar ook de trendy trenchcoats zal je tegenkomen in leuke trendy kleuren. Wat dacht je van de spijkerstoffen zomerjack een leuke zomerjas gebleekt van licht naar donker of is het donker naar licht 😉

Voorjaarskleuren voor je zomerjassen
De spijkerjas als zomerjas kan dit voorjaar en zomer gewoon weer sportief maar ook casual gedragen worden.
Tussen de regels door, maar nu letterlijk, zie je de kleuren van het voorjaar en zomer van dit jaar. Deze kleuren zal je tegenkomen in de nieuwe zomerjassen, blazers, colberts.
Ongetwijfeld zal JOU favoriete kleur zomerjas er ook wel bij zitten…

Maar een ding is zeker, het gaat zeker een kleurig voorjaar en zomer worden!