Voorjaar en Zomerkleuren 2014

Het mooie weer komt er aan en dan is het ook tijd om een vrolijke frisse Zomerjas uit te kiezen in een van de kleuren voor dit voorjaar en zomer 2014.
De Kleuren zijn voornamelijk pastel tinten gecombineerd met de wat fellere levendige kleuren zoals Cayenna, Dazzling Blue en Freesia.
Het is een seizoen om met veel kleuren te kunnen combineren, pastels in verschillende kleuren, de neutrale kleuren en daarbij gecombineerd levendige kleuren.Experimenteren met de kleuren is helemaal gebonden aan je voorkeur en smaak.

De kleuren voor Dames en Heren zijn bijna hetzelfde kwa nuances, bij de heren zijn er net wat donkere kleuren toegevoegd wat de pastel kleuren meer body zullen geven als je deze combineert. Hieronder zie 2 plaatjes van Pantone zoals zij voorstellen wat de kleuren zullen zijn voor het voorjaar en zomer voor Dames en Heren.. Het is zeker een seizoen om naar uit te kijken met deze vrolijke kleuren. Dus mooi weer kom maar op Wij zijn er (bijna) klaar voor. Nog wel even een leuke zomerjas uit kiezen!

Kleuren voorjaar 2014 zomerjassen

Kleuren voor het voorjaar en zomer 2014 voor Heren. Genoeg keuze kleuren om leuke combinaties te maken en er fris en vrolijk bij te lopen in het nieuwe seizoen.

De kleuren van dit moment voor je kleding en zomerjas

Uit de kleuren van bovenstaande is de kleur van het jaar 2014 Radiant Orchid.

Kleuren van het jaar voor je zomerjassen

 Radiant Orchid kleur van 2014!

Een expressieve en exotische kleur die warmte en vertrouwen uitstraalt. Radiant Orchid nodigt uit tot innovatie, creativiteit en orginaliteit.
Veel modemerken zijn met Radiant Orchid aan de slag gegaan en hebben mooie subtiele combinaties gemaakt van Radiant orchid samen met fuchsia, paars en roze in de dames, heren en kinder keding collecties.

Radiant Orchid straalt vreugde, liefde, gezondheid en vertrouwen uit.
Bij het dragen van deze kleur voor dames, heren en kinderen zal je ervaren dat het je een gezonde gloed zal geven.

Deze kleur is uitermate goed te combineren met de kleuren als paars, roze, dazzling blue en de basiskleuren zoals zwart, palome (grijs), zand en nog veel meer. Ook zal deze kleur in het najaar veelvuldig gedragen en gecombineerd kunnen worden met de wat donkere kleuren als aubergine, en donker paarse kleuren.

Je zal niet kunnen ontkomen aan de kleur Radiant Orchid dit seizoen, hopelijk ben jij iemand die deze kleur ook mooi zal vinden en gaat combineren met de andere prettige frisse kleuren en als deze kleur niet je voorkeur heeft dan blijft er echt genoeg keuze over om wel je persoonlijke smaak te vinden. Het spel met de kleuren blijft vooral een spel van je eigen smaak en voorkeur.

Succes met het uitzoeken van je nieuwe Zomerjas!