Welke kleur zomerjas en model neem jij deze zomer?

Allemaal van die vragen waar je mee zit als je een leuke zomerjas aan wil schaffen, want immers je kan de euros maar 1 keer uit geven en dan wil je toch wel een beetje tevreden zijn met je keuze.

Welke zomerjas model neem jij?Wil je er elegant en stijlvol uit zien, of voel jij je meer prettig in een sportieve of juist stoere jas, korte jack, lange jas en ga zo maar door van die vragen die helpen naar het zoeken voor jou de ‘perfecte’ jas. Welk model past het beste bij je dagelijkse outfit, een meer neutraal model of wil je een vrolijk opvallend model zomerjas. Alles is mogelijk en ongetwijfeld zie je bij een van de aanbieders op de site jou keuze zomerjas.

Wat deze zomer helemaal hot is de mooie pastel kleurtjes, licht blauw, licht roze, maar ook felle kleuren zoals onder andere rood en fel blauw en zo nog wat kleuren. Of ben je meer voor de basiskleuren zoals Beige, licht bruin, natuurlijk wit, khaki en nude. Voor meer info over de voorjaar en zomer kleuren dit jaar deze pagina. Prints op de jassen zijn er ook in overvloed. Het is een jaar van veel keuzes in kleuren, niet echt zijn er uitgesproken kleuren die niet kunnen dit jaar en daar kan jij je voordeel mee doen. Het is dus een stuk makkelijker om keuze te maken in jou favoriete kleur.

 

Welke zomerjasMaar nu welk model ga je kiezen?  Het is belangrijk dat je weet welk model het beste staat, maar ook welk model écht niet bij jouw figuur staat. Als je niet heel groot bent is een langere trenchcoat niet echt aan te raden, het maakt je namelijk optisch nog kleiner. Andersom, we bedoelen als je langer bent kan een kort jasje ook niet mooi staan. Dus let er op als je een zomerjas of een andere jas uitzoekt deze ook voor je lichaamsbouw geschikt. Het is niet zo moeilijk als het lijkt, natuurlijk weet je zelf wat het beste bij je past.

Welke zomerjas kleur neem jij?Zo komt de vraag ook welke stof wil je de zomerjas hebben?Mooi licht linnen is lekker luchtig in de warme zomer dagen, maar ook het meeste katoen is aan te raden. Een jas van polyester is meer aan te raden voor eventuele regenachtige dagen, dit omdat het meer water afstotend is. Met warme zomerdagen is deze stof niet lekker om te dragen, de warmte kan nergens heen dus zal je meer gaan zweten.

We hebben rondom dit artikel een aantal leuke jassen van verschillende merken van verschillende aanbieders op een rijtjes gezet zodat je een beetje een idee krijgt wat er zoal te krijgen is.  De jassen rondom dit artikel zijn slechts een handjevol van voorbeelden van de zomerjassen die de aanbieders te bieden hebben ook bij de overige aanbieders op de site zie je een verscheidenheid aan jassen op hun site. Succes met het uitzoeken van je nieuwe aanwinst!Wat gaat jou keuze zomerjas worden?