Heb jij ook zo’n zin in het voorjaar en zomer? en zin in de nieuwe Voorjaar en Zomerjassen 2016 kleuren

Het leuke van het voorjaar en zomer zijn ook de nieuwe frisse kleuren die in veel collecties zomerjassen en andere kleding terug te vinden zal zijn. Zo ook in dit jaar 2016 zijn er weer tal van leuke aantrekkelijke kleuren die mooi te combineren zijn met elkaar. Als consumenten zijn we op zoek naar mindfulness en welzijn als tegenpool voor het hectische dagelijkse leven. Vriendelijke kleuren die voldoen aan het psychologische verlangen naar zekerheid en veiligheid. Gewichtloosheid en luchtig, zoals de uitgestrektheid van de blauwe lucht boven ons. Serenity zorgt voor troost met een kalmerend effect, waardoor het gevoel van rust en ontspanning zal zijn. Roze quartz is een overtuigend maar milde toon die het gevoel van kalmte uitstraalt. De kleuren zullen ook gebruikt worden in sieraden, make-up, meubels en andere toevoegingen voor in het interieur.

Serenity en Rose kwarts in de Fashion.

kleuren-2016-zomerjassenonlineDeze combinatie van kleuren zullen veelvoudig terug te zien zijn in de fashion, de kleding, zomerjassen.

 

 

rosequartz-kleuren2016Roze Quartz

De rustgevende kleuren van dit jaar zal worden geleid door Rose Quartz een overtuigende maar toch een zachte kleurtoon die medeogen en het gevoel van kalmte uitstraalt. Net als een serene zonsondergang, een ontluikende bloem, iemand die rode wangen krijgt van het blozen, Roze Quartz laat ons nadenken over onze omgeving tijdens de drukke, maar lichtvoetige lente- en zomermaanden. Deze kleur zal zeker terug te vinden zijn bij de nieuwe collecties jassen, zomerjassen.

Deze kleur is goed te combineren met: Peach Echo, Serenity en Lilac Gray

Peach Echo

Deze kleur straalt een tint die vriendelijkheid uitstraalt. Een warme kleur die toegankelijk is. Het is een soort oranje, maar geen felle kleur oranje.

Peach echo is goed te combineren met: Rozenkwarts, Serenity en Lilac Gray

 

Serenity

Gewichtenloos en luchtig, zoals de uitgestrekte blauwe lucht boven ons (als het een heldere mooie dag is). Serenity geeft ons op een natuurlijke wijze gevoel van ruimte. Deze kleur is prima te combineren met Buttercup, Snorkel Blue en Peach Echo.

 

Snorkel Blue

De naam van de kleur geeft het al aan. Het gaat hier om een felle kleur blauw die ‘familie’ is van de marine blauw. De naam alleen al impliceert een ontspannende vakantie en stimuleert ontsnappen. Een mooie kleur die makkelijke te combineren is met andere kleuren. Mooie combinaties zijn met Buttercup, Iced Coffee en Peach Echo.

Buttercup

Boterbloem geel is echt een kleur die bij het voorjaar en zomer past door zijn uitgesproken vrolijke felle kleur. Deze zomerse kleur is goed te combineren met Snorkel Blue, Serenity en Lilac Gray

 

 

Limpet Shell

Blauwe groene frisse kleur. Suggestieve duidelijke frisheid, haar heldere en moderne invloed roept een weloverwogen, bewuste rust op. Deze mooie kleur is goed te combineren met Iced Coffee, Peach Echo en Rozenkwarts.

 

 

Lilac Gray

Elk seizoen zit er wel een kleur bij die een neutraal is. Zo ook deze Lilac gray (grijs). De kleur is een combinatie van een licht paars en grijs en is daarmee goed te combineren met zowel de moderne als de klassieke kleuren. De kleur is goed te combineren met Fiesta, Green Flash en Iced Coffee.

 

Fiesta

Fiesta is een energieke kleur die de kleur van ‘opwinding’ is. Het is de bedoeling de vrije geest naar gezellige locaties te lijden. Een sterke en vurige op geel gebaseerde kleur rood. Deze kleur is in schril contrast met de rustgevende zachtere karakters van de andere kleuren van dit seizoen. De kleur is uitstekend te combineren met Snorkel, Green Flash en Limpet Shell.

icedcoffee-kleuren2016Iced coffee

Iced coffee geeft al aan wat voor soort kleur het is, de kleur van ijskoffie. Deze kleur is een neutrale kleur in het palet van kleuren voor dit seizoen. De kleur van een natuurlijk aardse kwaliteit de zachtheid en subtiliteit van Ices Coffee zorgt voor een stabiele fundering in combinatie met de rest van het palet van dit seizoen. Goed te combineren met Rose quartz, serenity en Lilac gray.

greenflash-kleuren2016 - zomerjassenGreen flash

Een felle Green flash ligt in de kleur van appeltjes groen. Geeft een goed contrast met de andere kleuren die wat rustiger zijn. Geeft de drager een gevoel te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. De populariteit van deze briljante tint is representatief door de aanhoudende invloed van de natuur. Is goed te combineren met Snorkel blue, Serenity en Limpet shell. Het resultaat zal zeker verrassende resultaten opleveren.

We weten wel zeker dat de kleuren je een vrolijk gevoel geven en dat je daardoor ook makkelijke een voor jou passende kleur zal kiezen in je zomerjas of zomerjassen. Kijk eens rond op de website tussen de verschillende aanbieders van de jassen en mogelijk zit jou nieuwe zomerjas er ook tussen. Neem eens een kijkje bij een aanbieder waar je nog nooit van hebt gehoord, waar je niet bekend mee bent, misschien brengt dit je wel op andere ideeën. De diversiteit van de aanbieders van de zomerjassen loopt uiteen van exclusieve jassen tot leuke aantrekkelijk betaalbare jassen.

pantone-kleuren2016-pallet-zomerjassenonline