Zomerjassen 2017 Kleuren

Na de druilerige en donkere dagen heb ook jij vast wel zin in wat vrolijke kleuren die met het mooie weer gedragen kunnen worden.

Pantone is een toonaangevend organisatie die elk jaar weer de kleuren bekend maakt die het helemaal gaan worden. Zo ook dit jaar de kleuren voor het voorjaar en zomer 2017. Tijdens de verschillende fashionshows waren de verschillende combinatie tussen de nieuwe kleuren te zien. Deze kleuren zal je ook zeker terug zien in de nieuwe zomerjassen van 2017 voor dames, heren en kinderen.

De uitgekozen toonaangevende (Pantone) kleuren voor het voorjaar en zomer 2017 zijn:

Niagara, Primrose Yellow, Lapis Blue, Flame, Island Paradise, Pale Dogwood, Greenery, Pink Yarrow, Kale, Hazelnoot.


Pale Dogwood
:

Dit jaar staat de kleur Pale Dogwood als centrale kleur. De kleur is een zacht roze, bijna zalmroze kleur. Deze kleur lijkt ietwat op de kleur van afgelopen jaar de rozekwarts, maar je ziet wel dat deze kleur roze nog wat zachter is. Het is een voortzetting van de rustige sfeer. Pale dogwood is een rustige en vredige roze teint die een aura van onschuld en zuiverheid voortbrengt. Pale dogwood is een subtiele kleur roze die een gezonde gloed heeft.

Niagara:

De blauwe klassieke denim-achtige kleur spreekt mensen aan in ons verlangen naar gemak en ontspanning. Comfortable en betrouwbaarheid. De naam van de kleur verwijst naar de Niagara watervallen. Deze mooie blauw groene kleur is mooi te combineren met Pale dogwood en de fellere kleuren in deze nieuwe kleuren schakering. Ook niet te vergeten met de Lapis blue en Island paradise

Primrose Geel:

Primrose Yellow/geel schittert met warmte en vitaliteit. Nodigt je uit in zijn onmiddellijke warmte, deze blije gele tint neemt ons mee naar een bestemming die gekenmerkt zal worden door enthousiasme, goede moed en zonnige dagen (vooral die zonnige dagen). Zonnige dagen waar je een nieuwe zomerjas kan dragen in een van de nieuwe kleuren en beter nog een combinatie van deze mooie zachte kleuren.

Lapis Blue:

Je krijgt nog meer energie met deze kleur Lapis Blue / blauw. Sterk en zelfverzekerd, wordt deze intense blauwe tint doordrenkt met een innerlijke uitstraling. Lapis blauw is een harde blauwe kleur die zich zeer goed laat combineren met de andere blauwe kleuren van dit jaar. Er kunnen ook verrassende creaties worden gemaakt met de andere kleuren. Dit uitproberen is het leukste om te doen natuurlijk.

Flame:

Een rood-gebaseerde oranje, Flame is gezellig, leuk en liefdevol. Flamboyant en levendig, deze prachtige theatrale schaduw voegt vurige warmte aan het voorjaar 2017 palet. Leuk te combineren met de andere kleuren, niet allemaal naar onze smaak.

 

Island Paradise:

Een verfrissende aqua kleur die oproept tot een verandering van omgeving, vooral een zomerse omgeving. Een koel blauw groene tint die spreekt tot onze verbeelding om te ontsnappen aan het dagelijkse. Island Paradise staat voor het tropische en onze wens om te ontspannen. Je waant je met deze zomerse kleur al helemaal in de zomer sferen. Deze kleur laat zich goed combineren met de andere blauw tinten van het mooie zomerse palet.

Greenery:

Greenery is een pittig geel-groen, de kleur van bladgroen of het loof van een plant. Illustratief voor bloeiende verse bladeren. Greenery is een niet felle kleur, mooi groene kleur die zich uitstekend laat combineren met de verschillende kleuren zoals Hazelnut en Paradise Island.

 

Hazelut:

Deze belangrijke neutrale kleur Hazelnut / hazelnoot voor de lente. Deze kleur brengt een natuurlijke aardsheid. Pretentieloos en met een inherente warmte, hazelnoot is een overgangsregeling kleur die moeiteloos verbindt tussen de seizoenen. Deze kleur laat zich makkelijk combineren met meerdere kleuren van het palet, dit omdat het een mooie warme bijna neutrale kleur is.

Kale:

Suggestieve kleur die staat van het buitenleven en een gezonde levensstijl. Kale is een boerenkool of ander-loof gebaseerde groen kleur die doet denken aan onze wens om verbinding te maken met de natuur, vergelijkbaar met de meer levendige Greenery. Net zoals we zien in de natuur, deze weelderige en vruchtbare natuurlijke groene kleur biedt de perfecte aanvulling van de meer levendige kleuren in het palet. Een onverwachte kleur in het palet die je niet zou verwachten in de zomer of voorjaar. Deze kleur laat zich wederom uitstekend combineren met de andere kleuren van het palet. Wat zou je denken van de mooie Kale groene zomerjassen die te combineren met wat andere kleuren zoals de neutrale hazelnut.

Pink Yarrow:

Tropische en feestelijke kleur. Roze Duizendblad, vernoemd naar de bloem duizenblad (niet de witte natuurlijk) is een grillige, niet te negeren tint die verleidt en op zal vallen. Krijgt aandacht en is een uitbundige kleur. Levendige Pink Yarrow is een boeiende en stimulerende kleur die een zeer vrolijke aanwezige kleur is voor het voorjaar en zomer. Ook met deze kleur zijn er tal van combinatie mogelijkheden.

De kleuren voor de zomerjassen 2017 zijn verrassend fris en veelzijdig om te kunnen combineren met andere kledingstukken. Zoals je kunt zien zal het zeker als het aan de kleuren ligt een mooi voorjaar en zomer worden.

We zullen snel een artikeltje plaatsen over wat je zoal kunt verwachten bij de kledingstukken wat betreft de printjes en zo ook bij de zomerjas.